Ismét csapat nélkül maradt az elsőkörös elkapó

Breshad Perriman-t a 2015-ös Draft első körében választotta ki a Baltimore Ravens de hatalmas bust lett. Három szezon után az idei végső keretszűkítéskor megvált tőle a Ravens majd a héten csatlakozott a Washington Redskins-hez de ismét csapat után nézhet. Mindössze öt nap után azonban bejelentették, hogy megválnak az elkapótól.

Perriman profi pályafutása rosszul indult mert sérülés miatt nem tudott pályára lépni az újonc szezonjában. Második szezonjában mutatkoztak biztató jelek, 33 elkapással, 499 elkapott yarddal és 3 elkapott touchdownal zárt. Tavaly azonban visszaesett a teljesítménye, 10 elkapásból 77 yardot szerzett az alapszakaszban.

A Redskins Perriman-el egy napon szerződtette a korábbi ígéretes elkapót Michael Floyd-ot. A Redskins jelenleg a Floyd, Josh Doctson, Jamison Crowder, Paul Richardson, Brian Quick, Maurice Harris elkapósorral vág neki a harmadik játékhétnek.

Perriman elküldésével egy időben a gyakorlócsapatból szerződtették Kapri Bibbs running backet. A futó tavaly 79 yardot szerzett a Redskins játékosaként de Rob Kelley, Derrius Guice és Byron Marshall sérülése miatt erősítésre szorult a sor.

profootballrumors.com, Fotó: cbssports.com