Big Ben Le'Veon Bell visszatérése esetén is támogatná a fiatal futóját

Még mindig nem lehet tudni mi lesz Le'Veon Bell sorsa. Egyes hírek szerint, feltéve ha nem tradelik el, a nyolcadik játékhéten vissza fog térni a csapatához. Ha visszatér valószínűleg nem részesül majd szívélyes fogadtatásban ugyanis egyre több csapattársa ellene van.

Bell visszatérése esetén a fő kérdés az, hogy mi lesz az eddig remekül teljesítő James Conner-el. A második szezonját taposó futó teljesítménye hétről hétre hullámzik de jelenleg egyike azon négy játékosnak akik több mint 300 futott és 200 elkapott yardot szereztek öt hét alatt. Conner mellett Todd Gurley, Melvin Gordon és Saquon Barkley lépte ezt a két határt.

Ben Roethlisberger a legutóbbi nyilatkozatában elárulta, hogy Ő bizony Bell visszatérése esetén is támogatná Conner-t. Persze azt Big Ben is elismeri, hogy Bell nagyszerű játékos és nagyon sokat ad a csapatnak de Conner-nek nem szabad feladnia, kicsit félre kell állni és megragadni minden kínálkozó lehetőséget.

Roethlisberger szavaiból az következik, hogy ha visszatér akkor Bell-t szeretné kezdő running backnek de nem felejthetik el Conner eddig teljesítményét. Kijelentette, hogy személyesen fogja nyomni az edzői stábot, hogy Conner minél több lehetőséget kapjon Bell mellett.

nfl.com, Fotó: twitter.com