Pont és yardrekord az elején, a szokásos Packers fordítás a végén

Hajnalban a Green Bay Packers hazai pályán fogadta a San Francisco 49ers csapatát és egy végletekig kiélezett mérkőzést játszottak. Ugyan még nagyon messze a vége de a győzelemmel a Packers Wild Card helyre került, míg a 49ers a liga aljára került és csatlakozott a legrosszabb 1-5-ös mérlegű csapatokhoz.

Az első negyednél kívánni sem lehetett volna jobbat ugyanis a Packers 17-14-es vezetésével a két csapat összesen 31 pontot szerzett és 366 yardot tett fel a táblára. Alaposan belekezdtek a csapatok ugyanis ennél több pontot és yardot még nem szereztek az idei szezonban.

Beathard bomája Goodwin-nak

 

A második negyedre már visszavettek a csapatok és a 3-10-es félidőnek köszönhetően 49ers vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok. A harmadik negyedben mindkét csapat 1-1 mezőnygólt szerzett. A negyedik negyedbéli szokásos Packers hajrának, C.J. Beathard eladott labdájának és Mason Crosby utolsó másodpercben szerzett mezőnygóljának köszönhetően a Sajtfejűek behúzták a mérkőzést.

Aaron Rodgers végül 425 passzolt yarddal és 2 touchdownal zárta a találkozót. A Packers irányítója folytatni tudta a jó sorozatát ugyanis az utolsó 10 hazai mérkőzésén 9 győzelmet és 1 döntetlent szerzett.

Davante Adams 6 pontosával (és az extra ponttal) döntetlenre mentik a találkozót

 

Beathard kezdi felvenni a ritmust, az utolsó három mérkőzésén is 2 passzolt TD-t szerzett. Hajnalban 245 yardot passzolt de egy alkalommal eladta a labdát ami döntőnek bizonyult. Az eredmények tekintetében azért még bőven van min alakítania ugyanis kezdőként 1-7-es mérleggel rendelkezik, az egyetlen csapat amelyiket le tudott győzni az a New York Giants volt tavaly. Összehasonlításképpen Jimmy Garoppolo-val 6-2-es mérlege van a 49ers-nek.

Beathard kulcsfontosságú labda eladása

 

A Packers elkapója Davante Adams remek formában, 9 elkapott touchdownja van az utolsó 8 mérkőzésén. 28 6 pontost szerzett a 2016-os szezon kezdete óta aminél több touchdownt senki sem tudott szerezni. Jimmy Graham is listavezető, a tight end 45 touchdownt szerzett 2013 óta amivel ugyancsak posztján.

A Packers győzelemt érő driveja

 

nfl.com, Fotó: sportingnews.com