Drew Brees lehet a harmadik irányító aki legyőzte mind a 32 csapatot

Az NFL régóta íródó történelmében mindössze két irányító volt akinek sikerült legalább egy győzelmet szerezni a liga mind a 32 csapata ellen. Ezt jelenleg csak Brett Favre és Peyton Manning mondhatja el magáról de vasárnap este csatlakozhat hozzájuk Drew Brees.

Brees a San Diego Chargers játékosaként kezdte el a profi pályafutását amivel sikerült legyőznie jelenleg munkaadóját a New Orleans Saints csapatát. Az irányítónak már csak egy skalp hiányzik és ezt pedig begyűjtheti vasárnap este a Baltimore Ravens ellen.

A teljes igazsághoz azért hozzá kell tenni, hogy négy játékos tartozik a 100%-osok klubjába. Joe Montana és Fran Tarkenton 28 csapat ellen győzött és mivel az Ő idejükben 4-el kevesebb csapat szerepelt az NFL-ben így tulajdonképpen nekik is sikerült győzniük az összes ellenfelük ellen.

Brees-nek nem lesz egyszerű feladata ugyanis a Ravens idén a legjobb védelemmel rendelkezik. Az első hat hét alatt a legkevesebb, szám szerint átlagosan 270.8 yardot engedett az ellenfeleknek. Csak összehasonlításképpen rajtuk kívül egyik csapat sem átlagol 300 yard alatt.

Brees eddigi 18 éves pályafutása alatt 18 alkalommal nézett szembe a Ravens-el de eddig mindig elbukott. Valószínűleg ez lesz az utolsó esélye a Hollók legyőzésére ugyanis mivel külön konferenciában szerepelnek ezért a Saints legközelebb négy év múlva találkozik majd a Ravens-el.

cbssports.com, Fotó: twitter.com