Cam Newton készen áll a javításra

Cam Newton mindent megtett azért, hogy kihúzza a csapatát a mély gödörből. Nos, szinte mindent.

"Volt néhány dobásom az utolsó drive-ban, amit szeretnék visszacsinálni." mondta Newton a 23-17-es Redskins elleni vereség után, amely során a Panthers 16 yardra volt attól, hogy megcsinálja a franchise történelme során a legnagyobb fordítást. "De ilyen a foci."

A Redskins 10 pontot szerzett a két labdavesztés után, amivel már 17-0-ra vezettek. Ez a kettő az újonc elkapó DJ Moore nevéhez fűződik, aki a meccs elején egy punt során néhány extra yardot akart szerezni, amikor elvesztette a labdát. Aztán, amikor a Carolina már 14-0-s hátrányban volt, elejtett egy elkapott labdát egy ígéretes drive során.

"Tanulni fog belőle. Még fiatal." mondta Newton. "Jobbnak kell lennünk - nem csak neki. Mindenkinek jobbnak kell lennie."

Newton gyűlöli a vereséget és kétségtelenül gyűlöli, hogy a volt csapattársa, Josh Norman úgy érezte, engedélyt kapott a trash talk-ra, miután megnyerték a meccset és volt egy interception-je is Newton passzából.

"Nyertek, ezért nincs szükség arra, hogy beszéljek. Nem akarok egy Twitter-lavinát elindítani." mondta Newton, hivatkozva a közösségi média csatára, ami a múlt héten robbant ki Norman és Saints elkapó Michael Thomas között.

"Nyilvánvaló, hogy nehéz lenyelni, amikor oly sok energiát, időt és erőfeszítést fektetsz bele valamibe és nem kapod meg a kívánt eredményt." mondta Newton. "Senki sem fog sajnálni. Nem várjuk el senkitől, hogy sajnáljon minket. Felkészülünk a következő ellenfelünkre."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu