Panthers Power Rankings - 7. hét

Nézzük, hogy áll a Panthers a különböző Power Rankings rangsorokban a 6. heti, Washington elleni vereséget követően.

Yahoo Sport

A Panthers helyezése: 8. (5. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 5.

NFC South: Saints 4., Panthers 8., Buccaneers 21., Falcons 24.
Heti ellenfél: Eagles 6.

A számokon túl: Annak ellenére, hogy az első félidőben a Redskins ellen két fumble-je is volt, a rookie elkapó DJ Moore még mindig fontos szerepet tölt be a Carolina sikereiben Schwab véleménye szerint. Schwab azt mondja, hogy Moore javított a korai labdavesztések után és négy elkapással 59 yardot, egy futásból pedig 18 yardot szerzett, ami jó jel. "A Panthers-nek még mindig szüksége van arra, hogy Moore nagy szerepet játsszon a passzjátékban." írta Schwab.

NFL.com

A Panthers helyezése: 9. (4. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 5.

NFC South: Saints 4., Panthers 9., Falcons 23., Buccaneers 25.
Heti ellenfél: Eagles 12.

A számokon túl: Miután az elmúlt hetekben Elliot Harrison ranglistáján a Carolina az ötödik helyen tanyázott, most négy helyet rontottak a 6. hét után. Harrison elismeri, hogy a Panthers tett erőfeszítéseket a 17-0-s hátrány ledolgozására, de úgy véli, hogy az első félidőben mutatott lanyha teljesítmény megakadályozta őket ebben.

ESPN.com

A Panthers helyezése: 13. (6. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 8.

NFC South: Saints 4., Panthers 13., Falcons 19., Buccaneers 26.
Heti ellenfél: Eagles 6.

A számokon túl: Az ESPN munkatársai a második legnagyobb esélyt adják a Panthers-nak - 35 százalékot - hogy az NFC South-ból bejutnak a rájátszásba a Saints mögött (79,5 százalék). Elismerik a running back Christian McCaffrey és az irányító Cam Newton futóteljesítményét, mint kulcsfontosságú tényezőt. Newton (208 yard) vezet az irányítók között a futott yardok tekintetében, míg McCaffrey (349) a 12. helyet foglalja el a futók között.

Bleacher Report

A Panthers helyezése: 14. (5. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 7.

NFC South: Saints 3., Panthers 14., Falcons 20., Buccaneers 21st
Heti ellenfél: Eagles 9.

A számokon túl: Az elemző Gary Davenport nagyon kritikus volt a Carolina 6. hét teljesítményével kapcsoltaban. "Az ilyen meccsek azok, ami miatt ideges vagyok minden alkalommal, amikor a Panthers-t a TOP10-ben helyezem el." írta Davenport. Hozzátette, hogy úgy érzi, a Panthers és a divízió első Saints közötti különbség (4-1) drámaian megnőtt.

CBSSports.com

A Panthers helyezése: 15. (8. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 6.

NFC South: Saints 2., Panthers 15., Falcons 23., Buccaneers 25.
Heti ellenfél: Eagles 13.

A számokon túl: "Mi történt a Redskins ellen? Nem úgy néztek ki, mint egy potenciálisan playoff esélyes csapat." Ez volt Pete Prisco brutálisan őszinte véleménye a Carolina 23-17-es veresége után. A Panthers, amely a liga egyik legkevesebb büntetést kapó csapata, mióta a vezetője Ron Rivera átvette az irányítást 2011-ben, nyolc büntetést kapott. Az eladott labdák nagy problémát jelentettek; A Carolina-nak három is volt - kettő után pontokat is tudtak szerezni - míg a Washingtonnak nem volt elveszített labdája.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu