Andrew Luck és a Colts bombaformában, szétszedték a Bills-t

Tegnap este az Indianapolis Colts hazai pályán fogadta a Buffalo Bills csapatát és kisebb meglepetésre nagyon simán alakult a mérkőzés. Andrew Luck 4 touchdown passzt is kiosztott míg Marlon Mack 126 futott yarddal zárta a találkozót.

A Bills oldalán feladták a Nathan Peterman projektet és a két hete szerződtetett Derek Anderson kezdett. A veterán irányító sem váltotta meg a világot, 175 yardot passzolt és háromszor is eladta a labdát. A futójáték azonban LeSean McCoy sérülése ellenére is működött, Chris Ivory 81 futott yardot (5.1 yardos átlag) és a szinte ismeretlen Marcus Murphy 4 futásból 53 yardot tett fel a táblára. A védelem viszont nem tudott nyomást helyezni Luck-ra aki ezt meg is bosszulta.

Luck a 4 TD mellett csak 156 yardot passzolt ami önmagában kevésnek számít de a futók 220 yardot szereztek. Luck igazából az utolsó mérkőzéseken tért vissza csak igazán, az utolsó 4 mérkőzésen 15 TD-t passzolt ami több mint amennyit a Cardinals (5), a Titans (5) és a Bills (3) az egész szezonban összeszedett.

Luck emellett az utolsó 30 mérkőzésének mindegyikén kiosztott legalább 1 TD passzt ami a leghosszabb sorozat a ligában. Emellett pályafutása során már 150 TD-nél jár és Colts mezben csak Peyton Manning és Johnny Unitas tud ennél többet felmutatni.

nfl.com, Fotó: 1070thefan.com