Továbbra is veretlen a Rams

A Los Angeles Rams-nek nem okozott problémát a San Francisco 49ers és nagy különbséggel, 39-10-re legyőzték a csoportriválisukat. Ezzel a Rams tovább őrzi a 100%-os mérlegét és az NFC-ből a New Orleans Saints mellett a Super Bowl egyik legnagyobb esélyesének számít.

Jimmy Garoppolo sérülése után mindenki leírta a 49ers-t de a Packers elleni hétfő esti mérkőzésen nagyon összeszedték magukat de végül vereséget szenvedtek. A Packers elleni vereségben nagy szerepe volt C.J. Beathard interceptionjében és az irányító két alakalommal tegnap is eladta a labdát.

A Rams most is 30 pont felett zárt ami egyértelműen Sean McVay munkásságát dicséri. A fiatal vezetőedző 23 alapszakasz mérkőzése alatt 15 alkalommal is 30 pont felett zárt a csapata. A futójátékuk ellen nem találnak ellenszert a csapatok, 1.072 futott yarddal vezetik a ligát és ez nem jellemző a Rams-re ugyanis legutoljára 1980-ban álltak élen a futott yardokban.

Jared Goff megint hozta a megbízható formáját, 202 yardot és 2 touchdownt passzolt. Todd Gurley ellen sincs ellenszer, a running back 63 yarddal és 2 futott TD-vel zárt. Gurley az utolsó 10 mérkőzés mindegyikén futott legalább 1 TD-t. A csapat tartalékfutója Malcom Brown is megrázta magát és 5 yardos átlag felett zárt.

Aaron Donald egymaga 4 sacket szerzett

 

A Rams védelme továbbra is megkeseríti az ellenfelek dolgát. Tegnap 228 yardot engedtek ami bőven az idei átlaguk alatt van de ennél fontosabb, hogy 2 interceptiont és 2 fumblet szereztek. Emellett a pass rush is működött mert 7 sacket szereztek. Egyedül a futójáték ellen védekezhetnének jobban.

A 49ers elleni mérkőzés tulajdonképpen kötelező feladat volt a Rams számára. Az igazi értékmérők a következő hetekben jönnek. A hétvégén a Green Bay Packers-t fogadják hazai pályán majd ellátogatnak a New Orleans Saints-hez. Ha két hét múlva 9-0-s mérlegel rendelkeznek majd akkor biztosan kijelenthető, hogy a Rams Super Bowl legnagyobb favoritja.

nfl.com, Fotó: twitter.com