Az izgalmas győzelem nem tudja feledtetni a Carolina gyenge kezdését

A Panthers öltözője annyira vidám volt, amennyire várni lehetett, miután ledolgozták a 17-0-s hátrányt az Eagles ellen, a csapat történetének legnagyobb fordítását produkálva. A zene harsogott, a játékosok egymást ölelgették. Ez egy nehezen megszerzett ünneplés volt a nagyon fontos idegenbeli győzelem után.

De a center Ryan Kalil volt az egyetlen fickó, aki nem volt annyira elragadtatva a győzelemtől.

Nem volt éppen egy "Debbie Downer" vagy valami hasonló, de a veterán csapatkapitány őszinte értékelést adott a négy negyedről.

"Az, hogy ilyen fordításra voltunk képesek, sok mindent megmutat." mondta Kalil. "Nagyon örülünk a győzelemnek."

DE…

"De ugyanakkor nem hozhatjuk magunkat ilyen helyzetekbe." magyarázta Kalil. "Ez a csapat alkalmas arra, hogy az első félidőben is ilyen teljesítményt nyújtson. Jobban kell játszanunk az elején, vagy idegenben ez nagyon sokba fog kerülni."

A múlt héten Washingtonban ez sokba került a Carolina-nak, amikor szintén 17-0-s hátránnyal kezdték a meccset. Az a rossz kezdés túl soknak bizonyult ahhoz, hogy ledolgozzák, a Panthers nem tudott eljutni az end zone-ba a meccs végén és 23-17-es vereséget szenvedett.

Vasárnap Philadelphiában a Panthers egy másik nagyon mély gödörbe lökte magát és Kalil-nak teljesen igaza van - a Carolina ezt nem csinálhatja tovább.

"A 17-0 nem jó eredmény két egymás utáni héten." mondta Greg Olsen. "Ki kell javítanunk ezt a részét."

Az olyan első félidő, mint amit a Panthers az Eagles ellen rakott össze, 10-ből kilencszer vereséget jelent, ha nem még többször.

A Carolina-nak öt passzolt yardja volt a félidőben. Igen, ezt jól olvastad.

A Carolina 83 yardot szerzett a 223 yard ellenében. Ez csúnya volt, de szerencsére csak 10 pontos hátrányban voltak a második félidőben.

"Olyan érzés volt, mintha semmit sem csináltunk volna jól." mondta Cam Newton az offense első félidei teljesítményéről. "A második félidőben olyan érzés volt, mintha minden sikerült volna."

És ebbe nehéz belekötni a vasárnapi, 21 pontos negyedik negyedbeli teljesítmény után. A Panthers-nek egyensúlyba kell hoznia az ünneplést a rengeteg kijavítani valóval.

"Nem hiszem, hogy van olyan védelem a ligában, amely meg tudott volna állítani bennünket ebben a negyedik negyedben." mondta az elkapó Jarius Wright.

Mi lett volna, ha az első három negyedben is ilyen teljesítményt látunk?

Ez járt Kalil fejében is.

"Ki fogjuk élvezni ezt a győzelmet," mondta Kalil, "de sok munkánk van."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu