Hétfőn szemétszállítás. Ne feledjük kitenni a GM projektjét!

I,negyed: A Bengals kezd és bár eljutnak a vörös zónáig, nem tudják tovább izmozni a 4&1-et. Jön a Bucs és már az ellenfél 18-asán járunk, amikor Winston úgy dönt, inkább Shaun Williams-nek passzolja a lasztit. Ezután jön 1-1 punt, majd a Bengals következő drive-ját megalapozza Dalton mélységi passza. Joe Mixon 1 yardról be is fejezi a támadást. Ismét a Bucs jön, ismét haladunk, de a vörös zónához közel Winston most Preston Brown-nak passzol. Zsigerből jön nála az interception. 0:7 a Tigriseknek.

II.negyed: A Bengals persze ezt is TD-vel bünteti, a Dalton-Boyd 9 yardos játék eredményeként. A Bucs támadása ezután megakad, a Bengals offense gépezete pedig megint, mint kés a vajon szalad át a Bucs defense-én. Ezúttal újra Joe Mixon jár sikerrel. Ezután következik az, amit jól jegyezzünk meg, mert egyedi esetről beszélünk. Winston 60 yardos TD passzt ad DeSean Jackson-nak. Végre történik valami gondolná az ember, erre Catanzaro kihagyja az extra pontot. A Bengals a következő támadásában sem kíméletes. Amihez ebben a negyedben Daltonék hozzáfognak, abból TD lesz. Ezúttal A.J.Green jóvoltából. Igaz az extra pontot ők is kihagyják.A félidőt egy 25 yardos Catanzaro mezőnygól zárja le. 9:27.

III.negyed: Egy hosszú Bucs drive végén Peyton Barber 1 yardos "légitámadása" eredményes. Bár olybá tűnik a Bengals offense letér az előző negyedben látott útról, Winston segít nekik. Két interception-t is dob. Az elsőt még nem bünteti ponttal a Cincinnati, de a másodikat Jessie Bates egyenesen a célterületre hordja vissza. Jöhet Fitzpatrick 16:34-nél!

IV.negyed: Egy Bucs mezőnygól vezeti fel a finist. Majd Fitzpatrick és a Bucs offense lekezdi a TD gyártást. Az első egy Mike Evans-szel közös 72 yardos koprodukció. A második egy O.J.Howard-dal közös 18 yardos megoldás, egy perccel a mérkőzés vége előtt. S mivel Fitzpatrick, Chris Godwin-nal közösen a kétpontost is megoldja, egál van. De mint mondtam van még egy perc. S mostanában azt tudjuk, hogy a Bucs defense ellen ez elég szokott lenni egy mezőnygólhoz. Most is.

A mérkőzés napján jött a hír, hogy DeSean Jackson elcserélését kérte, mert elege van a töketlenségből. Mint korábban írtam Winston és közte (60 yardos TD passz ide vagy oda) nagyon rossz a játékkapcsolat. De ezen a meccsen sajnos leginkább azt láthattuk, hogy Winston egész egyszerűen egy dologra nem képes ezzel a csapattal. Győzni. Pont arra képtelen, amiért 1/1-re draftolta őt Jason Licht. Innentől azt hiszem kijelenthető, hogy ez az 1/1-es projekt megbukott és nem tudom minek kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy vele bukjon a GM is. Mert nézzünk szét a ligában! Tényleg kevés kivétellel szinte az összes csapat megtalálta a franchise irányítóját, mialatt a Bucs lassan újra visszatér a startvonalra.

De nem csak ez a baj. Nézzük akkor meg az idei draftot! Vea 1 szerelést csinált egész meccsen, Ronald Jones mínuszban maradt a yard/futás átlagával, majd megsérült. Alex Cappa most sem lett nevezve, defensive back-jeink pedig egy-két jó megoldást leszámítva nyelik a yardokat és a TD-ket. Szóval attól az embertől várnánk, hogy franchise irányítót hoz nekünk, aki ilyen draftokat csinál? Siessünk gyorsan! A kukások már a szomszéd sarkon vannak.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: usatoday.com