Jók az öregek, de ki védi meg őket?

Amikor a Redskins leigazolta Alex Smith-t és Adrian Peterson-t a legtöbb szakértő szkeptikus volt ennek a felállásnak a sikerességét illetően. Bár azt nem lehet mondani, hogy a Redskins az elithez közelítene, de azért 5:3-as mérleggel csoportja élén áll és harcban van a rájátszásért. Még akkor is, ha legutóbb a Falcons elég súlyosan eltángálta őket.

Alex Smith bár nem ontja magából a touchdown-okat, legalább szokásához híven a labdára vigyáz. Adrian Peterson pedig jelen pillanatban az 5. legtöbb yardot szerzett futó a ligában. A Buccaneers elleni mérkőzést illetően ott lehet gond a Rézbőrűek háza tájékán, hogy a támadófal lényegében elfogyott. A Brandon Scherff, Shawn Lauvao guard kettős IR listára került, Trent Williams egy sérülés miatt nem tudja vállalni a hétvégi mérkőzést, Morgan Moses pedig bár limitáltan edzett, egy térd probléma miatt kérdéses a játéka. Ez lényegében majdnem egy komplett kezdő támadófal.

Valószínűleg nem könnyíti meg Alex Smith helyzetét, hogy az elkapó Paul Richardson is IR listán van immár és a running back Chris Thompson sem léphet pályára. Kérdéses még továbbá Jamison Crowder és Quinton Dunbar hadrafoghatósága is. 

A Rézbőrűek leginkább úgy fest, inkább kell, hogy támaszkodjanak védelmükre, ami akár az engedett yardok, akár az engedett pontok szempontjából a liga 10 legjobb védelmében tanyázik.

A Buccaneers részéről négy távolmaradó van a vasárnap Tampában megvívandó találkozóról. Ők Vinny Curry, Evan Smith, Ronald Jones és M.J.Stewart.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com