Panthers Power Rankings - 11. hét

Nézzük, hogy áll a Panthers a különböző Power Ranking rangsorokban az 52-21-es csütörtök esti, Steelers elleni vereség után.

NFL.com

A Panthers helyezése: 7. (3. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 6.

NFC South: Saints 1., Panthers 7., Falcons 16., Buccaneers 26.
Heti ellenfél: Lions 24.

A számokon túl: Bár néhányan megpróbálják leírni a Carolia-t a csütörtöki nap után, Elliot Harrison úgy véli, hogy ez egy "anomália" volt, amely a csapat általános teljesítményén alapult. A Panthers most három vereséggel áll, amelyek mindegyikét idegenben szenvedte el. Kettő (a Falcons és a Redskins) egy labdabirtoklásnyi különbségen belül dőlt el. "Talán még nincs itt az ideje a pániknak." írja Harrison.

ESPN.com

A Panthers helyezése: 9. (5. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 6.

NFC South: Saints 1., Panthers 9., Falcons 18., Buccaneers 26.
Heti ellenfél: Lions 24.

A számokon túl: A Carolina védelme nem teljesít rosszul - a 15. helyre rangsorolják őket - de ahogy David Newton rámutatott, a red zone védekezésük megakadályozza, hogy "elit" védelem legyenek. A Panthers ellenfelei a red zone pozíciók 83.3%-ban szereznek pontot, ez a második legrosszabb mutató a Buccaneers mögött (87.5%).

Bleacher Report

A Panthers helyezése: 9. (5. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 6.

NFC South: Saints 1., Panthers 9., Falcons 20., Buccaneers 26.
Heti ellenfél: Lions 24.

A számokon túl: Gary Davenport elemző mindig is nagyon nyíltan elmondta a Carolina csapatáról alkotott véleményét, jót és rosszat egyaránt és ezen a héten sem tett kivételt. "Néhányan csak egy rossz éjszakának titulálják és minden rosszul alakult. Ugyanakkor ez egy olyan meccs volt, amely megmutatta a Carolina hibáit." írta Davenport. "A Panthers lehet playoff csapat, de nehéz elképzelni őket a Super Bowl-ban egy ilyen vereség után." Ezt majd meglátjuk.

Yahoo Sport

A Panthers helyezése: 9. (5. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 6.

NFC South: Saints 2., Panthers 9., Falcons 20., Buccaneers 25.
Heti ellenfél: Lions 23.

A számokon túl: Frank Schwab még mindig minőségi csapatként tekint a Panthers-re, de a Steelers elleni meccs aggodalomra ad okot. A két játék alatt engedett 14 pont halálra ítélte a Carolina csapatát már az elején, de minden csapatnak vannak rövid hullámvölgyei és most a Carolina javíthat, itt az ideje a szezon végi nagy hajrának.

CBS Sport

A Panthers helyezése: 10. (5. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 7.

NFC South: Saints 1., Panthers 10., Falcons 18., Buccaneers 25.
Heti ellenfél: Lions 27.

A számokon túl: A visszaesés soha nem jó egy feltörekvő csapat számára, de ez az, amit Pete Prisco gondol a Panthers védelméről a 10. hét után. Prisco úgy érzi, hogy "az esély, hogy megnyerjék a divíziót, kicsúszik" a Carolina kezéből, bár a következő négy meccset olyan csapatok ellen játsszák, akik jelenleg 50%-os mutató alatt vannak, ez pedig lendületet adhat ezeknek a reményeknek.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu