Utolsó másodperces mezőnygóllal nyert a Raiders

happy.jpg

Tegnap este már a 10. mérkőzés került megrendezésre amelyen idegenben az Arizona Cardinals stadionjába látogatott a Raiders. Igen kiegyenlített összecsapást hozott a találkozó és ahogyan a két csapat mérlege között úgy a végeredményben is csak minimális különbség volt.

A Cardianls kezdte a találkozót és a Josh Allen hamar eladta a labdát amit Jared Cook TD elkapásával nagyon hamar megbüntettek a Fosztogatók. A válaszra sem kellett sokat várni ugyanis Allen az interception után kiosztott egy touchdown passzt is. Ráadásul Christian Kirk 59 yardos touchdownjával 14-7-es hátrányban ért véget az első negyed.

 

Conley interceptionje a mérkőzés elején

A második negyedben csak mi szereztünk pontot Brandon LaFell elkapásából, ez elsőhöz hasonlóan ez a támadósorozat is egy interception után indult. A félidőig már csak 5 punt következett. A harmadik negyedben, két mezőnygól formájában, is csak a Fosztogatók tettek fel pontot a táblára.

A negyedik negyed tehát 20-14 Raiders vezetéssel kezdődött. Larry Fitzgerald touchdownjával azonban a Cardinals átvette a vezetést. A mérkőzés vége előtt több alkalommal is szerencsénk volt. Először 3. és 3-4 yard helyett egy büntetés miatt hátrébb szorult a Cardinals majd a következő játékból TD-t szereztek amit visszafújtak holding miatt. Végül sikerült mezőnygól távolságon belülre verekedni magunkat és egy újabb mezőnygóllal megszereztük idei harmadik győzelmünket.

 

Brandon LaFell elkapott TD-je

Felmerült a kérdés, hogy ez most tulajdonképpen jó vagy rossz a számunkra, hogy pont az 1/1-es pick másik esélyesét sikerült legyőznünk. A mérkőzés lefújása után a játékosok és Jon Gruden is láthatóan örült a győzelemnek így szerencsére nem csak a sorozatos vereségekre akarunk rámenni.

A mérkőzésen meglepően sok futójátékot hívtak és lehetőséghez jutott Jalen Richard, Doug Martin és DeAndre Washington is. Hárman 152 futott yardot hoztak össze ami tulajdonképpen jónak mondható. Derek Carr még mindig a rövid passzokat favorizálta ami fontos, hogy eladott labda nélkül zárta a találkozót (a vége előtt volt egy passza ami majdnem felülírta ezt).

 

Az idei második győzelmet hozó mezőnygól

A védelem is összekapta magát és csak 282 yardot engedtek. Maurice Hurst ismét sackelt és pozitívum, hogy a korábbi elsőkörös Gareon Conley és Karl Joseph is szerzett 1-1 interceptiont. Persze azért fontos kiemelni, hogy a leggyengébb támadósorral és az egyik leggyengébb támadófallal rendelkező Cardinals volt az ellenfél.

A következő mérkőzés már nehezebb falat lesz. Vasárnap este 19 órától a playoffért küzdő Baltimore Ravens otthonába látogatnak a Fosztogatók. Az utána következő két forduló még nehezebb lesz, a Kansas City Chiefs és a Pittsburgh Steelers érkezik majd Oaklandbe.

Fotó: tucsonpost.com