McCaffrey scrimmage yard rekordot ért el

Csapat statisztikák

CAROLINA
- A Carolina mutatója 4-9 a Seattle ellen, a Seahawks megnyerte az utolsó két meccset.
- Véget ért a Panthers 10 meccses győzelmi sorozata hazai pályán, ami az NFL leghosszabb aktív sorozata volt holtversenyben. Ez volt a franchise történetében a második leghosszabb hazai győzelmi sorozat.
- A Carolina 476 yardot szerzett támadásban, ez a legtöbb ebben a szezonban.
- A Panthers a 7 red zone támadás során 3 TD-t szerzett (43%). A Panthers mutatója a meccs előtt 73,5% volt.
- A Panthers a harmadik egymást követő meccsen nem tudta labdavesztésre kényszeríteni az ellenfelét.

SEATTLE
- A Seahawks mindössze 75 yardot futott, ez volt a legkevesebb a 2. hét óta. A Seattle nyolc egymást követő meccsen tudott legalább 100 futott yardot szerezni.

Egyéni statisztikák

CAROLINA
- Christian McCaffrey lett az első játékos a franchise történelmében, aki több mint 100 futott yardot és 100 elkapott yardot tudott szerezni egy meccsen. A 237 szerzett yardja (125 futott, 112 elkapott) franchise rekordot jelent az egy meccsen szerzett scrimmage yard-okat tekintve (Stewart, 222 yard, 2009).

- Cam Newton franchise rekordot állított fel Detroit elleni meccs végétől számítva, 16 egymást követő passza volt sikeres, Steve Beuerlein korábbi rekordját (15 - 1999) döntötte meg. Az első félidőben tökéletes 14/14-es mutatóval zárt, ez a legjobb mutató a franchise történelmében az első félidőt tekintve.

- Newton a 10. egymást követő meccsén passzolt legalább két touchdown-t, növelve ezzel a franchise rekordot. Ez volt a hatodik meccse egymás után, amikor legalább 100-as passer rating mutatót tudott produkálni, növelve ezzel a franchise rekordot, 2008 óta ez az NFL negyedik leghosszabb sorozata holtversenyben.


- DJ Moore új karrier csúcsot ért el nyolc elkapással és 91 elkapott yarddal. Az elmúlt két hétben Moore 248 elkapott yardot szerzett, ez a legtöbb a franchise történetében egy újonc elkapótól két meccsen.

- Graham Gano 41 mezőnygólt értékesített egymás után hazai pályán, mielőtt a negyedik negyedben kihagyta az 52 yardos rúgást.

SEATTLE

- A Seahawks elkapói, Tyler Lockett (107) és David Moore (103) egyaránt 100 elkapott yard fölé jutottak, a Panthers az első alkalommal engedett két elkapónak is legalább 100 elkapott yardot egy meccsen a 2017-es Jets elleni meccs óta.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu