NFL HUNGARY

2018.dec.31.
Írta: nflfan komment

Két vezetőedzőnek már tegnap este megköszönték a munkáját

Mint minden évben most is voltak olyan csapatok amelyek meg sem várták a Fekete hétfőt és már vasárnap este megköszönték vezetőedzőjüknek az eddigi munkájukat. A Tampa Bay Buccaneers-nél és a New York Jets-nél az utolsó mérkőzés után szinte rögtön bejelentették, hogy megválnak a vezetőedzőjüktől.

Tovább

Drámai hajrát hozott a Giants és a Cowboys összecsapása

Nem sikerült jó szájízzel zárni az évet, a Colts elleni szoros vereség után most sem jött össze a végjáték, hiszen hiába sikerült labdát szerezni 3 perccel a vége előtt, a győzelem elmaradt. Borzasztóan indult az összecsapás, kétszer is eladta a labdát Manning, pedig közel lett volna a pontszerzés.…

Tovább

Tom Brady egyetlen dollárt sem kap az év eleji 5 milliós fizetésemeléséből

A New England Patriots az év elején fizetésemelést adott Tom Brady-nek de ezt nem az alapfizetés megemelésével hanem különböző ösztönzőkkel tette. Összesen 5 millió dollárral kereshetett volna többet ha 5 kategóriában (minden kategória 1 milliót ér) is a legjobb 5 között zárt volna de ez egyikben…

Tovább

Ryan Kalil az utolsó hazai meccsét játszotta, de mi a helyzet Julius Peppers és Thomas Davis esetében?

A Panthers rájátszás esélyei hivatalosan is elszálltak vasárnap az utolsó hazai meccsen, de sokan szomorkodtak amiatt is, hogy egy korszak véget ért. "Mindig kiábrándító, ha nem jutsz be a rájátszásba." mondta Julius Peppers. "De mindig van egy következő év."

Tovább

Matt Patricia elmondása szerint a Lions Matthew Staffordal képzeli el a jövőt

Az idei szezonban sokakban felmerült, hogy Matthew Stafford vajon meddig lesz a Detroit Lions irányítója. Több szakértő véleménye szerint le kellene cserélni az idei szezonban szenvedő irányítót de a csapat vezetőedzője Matt Patricia kijelentette, hogy továbbra is vele képzelik el a jövőt.

Tovább

AFC Körkép – Játsszunk rá!

Hű, de “régen” volt már ilyen “könnyű” dolgunk, hogy “csak” nyernünk kell, és garantált a továbbjutás! Win and in – ahogy a művelt Bretagne-i vadlószelidítő mondaná, és a magára valamit adó átlagfan ezzel meg is elégszik, nem idegeskedik feleslegesen a többi lehetőségen.

Tovább
süti beállítások módosítása