Újabb balhé az NFL-ben! A Chiefs kivágta Kareem Hunt-ot!

Tegnap újabb balhé robbant ki az NFL-ben amikor előkerült egy februári videó. A Kansas City Chiefs running backje Kareem Hunt még februárban tartott egy bulit Clevelandben amikor is összetűzésbe keveredett egy nővel akit ellökött és meg is rugdosott

A történet szerint a buliról kidobták a nőt mert tarthatatlanul viselkedett. A nő azonban nem távozott hanem a bejáratot ütötte és folyamatosan azt kiabálta, hogy "Baszd meg nigger!". A többi már látható a következő videóban.

 

Miután napvilágra került a videó a Chiefs az edzésről hazaküldte a játékosát majd nem sokkal később közölték vele, hogy elküldik a csapattól. Hunt jelenleg waiver listára került és a teljesítménye miatt az egyik csapat biztosan le fog rá csapni. A kérdés már csak az, hogy mikor léphet pályára az új csapatában mert "Commissioner’s Exempt List-re" került.

A hírek szerint a legnagyobb problémát azt jelenti az egész ügyben mindenki tudott a futó balhéjáról. A liga és a csapat vezetői is tisztában voltak a februárban történtekkel de eddig nem tettek semmit. Valószínűleg ha a TMZ nem hozza nyilvánosságra az ügyet akkor szépen elfelejtették volna az egészet.

nfl.com, Fotó: twitter.com