Két Fosztogató sérültlistán, egy kidőlt és visszatért Donald Penn

Mozgalmas hét volt a Raiders csapatánál. Először szerződtették a szabadügynök C.J. Anderson-t majd sérültlistára tettek két játékost is. A wide receiver Martavis Bryant és a defensive end Shilique Calhoun is sérültlistára került így véget is ért az idei szezonjuk.

Mellettük kérdéses még, hogy Reggie Nelson pályára fog-e még lépni az idei szezonban. A free safety vállsérülést szerzett a Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen és jelenleg nem lehet tudni, hogy visszatérhet-e az utolsó 4 mérkőzés valamelyikén.

Akad azonban egy visszatérő játékos is ugyanis Donald Penn lekerült a sérültlistáról. A korábbi bal tackle a szezon előtt átkerült a támadófal jobb oldalára de csak 4 mérkőzés jutott neki idén. Jelenleg csak limitált edzésmunkát végez de szükség lenne a mielőbbi visszatérésére ugyanis az újonc Brandon Parker finoman szólva sem áll a helyzet magaslatán.

Rajtuk kívül van még egy új szerzemény is. Szerződtették a szabadügynök cornerback Bene Benwikere-t. A védő igazi vándormadár, az ötödik profi szezonjában a Raiders már az ötödik csapata lesz. Idén a Cardinals játékosaként 51 tacklet, 1 interceptiont és 1 fumblet szerzett.

raiderswire.usatoday.com, Fotó: twitter.com