Panthers Power Rankings - 15. hét

Nézzük, hogy áll a Panthers a különböző Power Ranking rangsorokban a 26-20-as Browns elleni vereséget követően.

ESPN.com

A Panthers helyezése: 16. (8. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 14.

NFC South: Saints 1., Panthers 16., Falcons 23., Buccaneers 24.
Heti ellenfél: Saints 1.

A számokon túl: Szóval ... mit kér a Panthers Karácsonyra? Három győzelem egymás után (és a Minnesota valamint a Washington vereségei), mondja David Newton. Egy ilyen forgatókönyv segítségével a Carolina (6-7) a 6. helyen becsusszanna a rájátszásba. Newton megemlíti a védelem konzisztenciáját is, de egy győzelem hétfőn este a New Orleans ellen sokat jelentene.

Yahoo Sport

A Panthers helyezése: 18. (8. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 16.

NFC South: Saints 1., Panthers 18., Buccaneers 21., Falcons 27.
Heti ellenfél: Saints 1.

A számokon túl: Frank Schwab szerint egyszerű a képlet: "A Panthers-nek nem volt szerencséje a szoros meccseken." A hét vereség közül hat 7 vagy még kevesebb pont különbséggel dőlt el, a Carolina-nak pedig esélye volt arra, hogy az utolsó két perc alatt a maga javára döntse el a meccseket. Ahogy Schwab is megemlíti, ha a Carolina a hat meccs közül akár csak kettőt is megnyert volna, a rájátszásba jutás esélye sokkal nagyobb lenne. De ahogy Schwab is megemlíti, "Ennyire vékony a határvonal az NFL-ben."

CBS Sport

A Panthers helyezése: 20. (9. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 16.

NFC South: Saints 2., Panthers 20., Buccaneers 26., Falcons 28.
Heti ellenfél: Saints 2.

A számokon túl: Pete Prisco-nak nincsenek nagy reményei a Carolina szezonjának hátralevő részét tekintve, szerinte a Cleveland elleni vereség megpecsételte a sorsukat. Nehéz lesz, de nem lehetetlen a Panthers számára, hogy megcáfolják ezt a kijelentést.

Bleacher Report

A Panthers helyezése: 21. (10. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 15.

NFC South: Saints 1., Panthers 21., Buccaneers 22., Falcons 26.
Heti ellenfél: Saints 1.

A számokon túl: A Carolina 6-2-es kezdése a New Orleans közelében tartotta őket, de ahogy a vereségsorozat folytatódik, a "lendület szunyókálásba váltott", írja a Bleacher Report. A Panthers-nek a New Orleans elleni győzelemmel kell válaszolni a vészharangra, ha életben akarják tartani a rájátszás reményeket.

NFL.com

A Panthers helyezése: 22. (10. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 16.

NFC South: Saints 1., Panthers 22., Buccaneers 24., Falcons 26.
Heti ellenfél: Saints 1.

A számokon túl: Elliot Harrison értékelése rávilágított a Carolina jól ismert ellentmondásaira. "Amikor a defensive backeket óriási játékokkal megverik és/vagy a running back Christian McCaffrey-nek nem megy annyira a játék, az vereséget jelent." írta Harrison. Ha a passz elleni védekezés McCaffrey-hez hasonlóan képes feljavulni, ez egy másik történet lehet a héten.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu