A 131 yardot passzoló Lamar Jackson jobb volt Jameis Winston-nál

I.negyed: A védelmek úgy üzemelnek a barátságtalan, esős időben, mintha be lett volna ígérve, aki pontot kap, nem vacsorázhat. Végül a negyed legszebb jelenete Kalóz szemszögből, a Lamar Jackson kezéből kiperdülő labda, Lavonte David általi megszerzése. A linebacker ezzel 13 ilyen megmozdulást csinált karrierje során, s ez klubrekord. Az állás 0:0.

II.negyed: Azért születik pont a meccsen. A Martalócok kezdik meg a sort a Bucs egyetlen használt futója, Peyton Barber által. Igaz az extra pontnál a holder, Bryan Anger kezéből kicsúszó labdát hajszál híján a Hollók váltják két pontra. A touchdownra a Ravens touchdownnal válaszol. A különbség annyi, ők az extra pontot is értékesítik. Aztán még egy-egy 25 yard alatti field goal mindkét oldalon és 10:9 a félidő a liláknak.

III.negyed: A második félidő első drive-ját az ellenfél vezetheti és Gus Edwards révén újabb touchdownnal gazdagodnak. A Bucs nem tud válaszolni, puntra kényszerül. A visszahordó Cyrus Jones azonban elszerencsétlenkedi a dolgot, Josh Shaw pedig megszerzi ismét a játékszert a Kalózoknak. Ezt a támadást egy újabb field goal-ra váltja a Bucs. 17:12 a hazaiak javára.

IV.negyed: A mezőnygólra válaszol a Ravens egy több mint hét perces drive végén. A nyolc pontos hátrányban Jameis Winston újra belehajszolja magát egy interception-be, ami a fiatal cornerback, Marlon Humphery nevéhez fűződik. A Bucs megpróbál mindent, negyedik kísérletnek is nekimegy, de ez a Ravens védelem túl soknak bizonyul.

A 131 yardot passzoló Jackson erőssége nem a passzjáték lesz, ez már most látszik. Ennek ellenére még mindig jobb ratinggel dobálgatott, mint a túloldalon Jameis Winston. A pár jó meccs után tehát most megint jött egy förmedvényesen gyenge.

Dirk Koetter állása végérvényesen veszélybe került. A legjobban azonban Demar Dotson fogalmazott a meccs után, aki a következőket mondta. „ Most nem a vezetőedző állásáért aggódom, hanem a sajátomért.”
Hát igen! A holtszezonban nagytakarítás, kiárusítás, újrakezdés szükségeltetik majd. Azért Gerald McCoy még esküdözött, hogy vezérként senkinek sem fogja engedni, hogy lazítson és feladja. Kedves Gerald! Én azt mondom, hagyd inkább most már az egészet a francba!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: tampabay.com