Tom Brady ködösít a térdsérülésével

A New England Patriots passzjátéka finoman szólva sem legjobb korszakát éli sőt igazából már hetek óta szenvednek vele. A győzelem ellenére a probléma a Buffalo Bills elleni mérkőzésen csúcsosodott ki amikor csak 126 passzolt yarddal zárták a mérkőzést.

Brady a 2014-es alapszakasz utolsó mérkőzése óta nem zárt ilyen kevés passzolt yarddal. Az igazsághoz hozzá kell tenni, hogy akkor csak egy félidőt játszott. Tegnap 24 passzkísérletéből csak 13 volt sikeres ami 54.2%-os pontosságot jelent és az idei szezonban ez már a harmadik mérkőzés amikor 55% alatt zárt.

A passzjáték gyengélkedésének elég sok oka lehet. Természetesen benne van Josh Gordon távozása aki érkezése óta Brady kedvenc célpontja volt. Benne van Rob Gronkowski is aki igen gyenge szezont fut de egy sérülésnek is szerepe van/lehet a visszaesett passzjátékban.

Brady bal térdével problémák vannak és az irányító nem akarja elárulni, hogy pontosan mi gond is van a térdével. Az újságírók oldalszalag sérülésről kérdezték de kitérő választ kaptak. Bármi is van vele a találgatások szerint az utolsó 2, talán 3 hétben bajlódhat a térdével. 

nfl.com, Fotó: espn.com