A Raiders győzelemmel búcsúzott a Black Hole-tól

Hajnalban lejátszottuk az idei utolsó hazai mérkőzésünket ami valószínűleg az utolsó mérkőzés volt Oaklandben. Még nem lehet tudni, hogy hol játszik a Raiders a következő szezonban de mivel Oakland városa két hete beperelte a csapatot így valószínűleg új stadion után kell nézni.

Utolsóként a csoportrivális Denver Broncos érkezett a Black Hole-ba és vereséggel távozott. 27-14-re sikerült legyőzni a mérkőzés nagy részében szinte kilátástalanul teljesítő ellenfelünket de a győzelmet soha sem kell megmagyarázni.

Haris 99 yardos punt return touchdownja

 

A mérkőzés nem is kezdődhetett volna jobban miután a Broncos első támadósorozatának kivédekezése után Dwayne Harris 99 yardos punt return touchdownt szerzett. Az első negyedben nem született több pont. A második negyedben újabb touchdownt szereztek a Fosztogatók Doug Martin révén majd 23 másodperccel a szünet előtt Daniel Carlson mezőnygóljának köszönhetően 17-0-ra vezettünk a félidőben.

A harmadik negyedben egy 10 játékból álló támadósorozattal a Broncos tulajdonképpen átgyalogolt a defensen és a play során egy pillanatig sem merült fel, hogy nem fognak TD-vel zárni. Ebben a sorozatban szinte sem sem tudott tenni a defense. Szerencsére gyorsan válaszoltunk és Jalen Richard futott TD-jével visszaállt a 17 pontos különbség.

Doug Martin futott TD-je

 

A negyedik negyedben egy újabb Broncos TD következett de közelebb már nem tudtak zárkózni. Megpróbálták de a két utolsó támadósorozatukban Keenum eladta a labdát így egy újabb mezőnygóllal kialakult a 27-14-es végeredménye.

Derek Carr 26 passzkísérletéből 19 sikeres volt, 167 yardot passzolt. Nem volt TD passza de most sem adta el a labdát. 89.7-e passer ratingel zárt. Nem teljesített kiemelkedően de vigyázott a labdára. Az előtte dolgozó támadófal most sem állt a helyzet magaslatán. Az igaz, hogy csak egyszer sikerült földre vinni de ez inkább annak volt köszönhető, hogy gyorsan megszabadult a labdától.

Marcus Gilchrist labdaszerzése

 

A futójáték és azon belül Doug Martin remek napot zárt. 21 futásából 107 futott yardot és 1 touchdownt szerzett. A futó a csapat legjobb játékosa volt. Kiemelkedőt még a speciális egységben Harris nyújtott. A 99 yardos visszahordásánál a mérések szerint 157.5 yardot tett meg és ennél hosszabb utat a labda még járt be az idei szezonban.

A védelem a megszokottnál kicsit jobb volt. Főként az első félidőben, több emberrel támadták Keenum-ot így úgy nézett ki mintha lenne pass rush. Földre vinni azonban csak egyszer sikerült és azt is a safety Karl Joseph hozta össze.

Erik Harris labdaszerzése

 

A mérkőzést tulajdonképpen két védő, Marcus Gilchrist és Erik Harris zárta le az interceptionjükkel. A labdaszerzések szépek voltak de azért Keenum vastagon benne volt. A futójáték ellen jól szerepelt az egység. A három futójuk 4.4-es átlaggal 88 yardot szerzett ami bőven vállalható főként úgy, hogy a szezon korábbi szakaszában ennél sokkal többet engedtünk.

Ezzel megvan a negyedik győzelmünk. Az utolsó fordulóban a Kansas City Chiefs következik idegenben. A Chiefs még hajtani fog, hogy meglegyen neki az AFC első helye így nagyon nehéz mérkőzés vár a védelemre. A támadóegység viszont meglepetést okozhat mert a Chiefs védelme sem világverő.

Derek Carr utoljára lepacsizott a szurkolókkal

 

nfl.com, Fotó és videó: twitter.com