Vezetőedzője sem tudja, hogy Marcus Mariota bevethető lesz-e a playoffról döntő mérkőzésen

Az utolsó főmérkőzésén a Tennessee Titans fogadja csoportriválisát az Indianapolis Colts csapatát és a képlet nagyon egyszerű, amelyik csapat nyer az bejut a rájátszásba. A hazaiaknak azonban lehet, hogy a tartalékirányítójukkal megvívni a szezon legfontosabb mérkőzését.

Marcus Mariota a szombat esti Redskins elleni mérkőzésen padra került és az egész második félidő során Blaine Gabbert irányított. Mike Vrabel vezetőedző tegnapi nyilatkozatában elmondta, hogy jelenleg fogalma sincs róla, hogy Mariota bevethető lesz-e a Colts ellen.

A Titans a 11. játékhéten még 5-6-os mérleggel rendelkezett de zsinórban sikerült megnyerniük 4 mérkőzést. Gabbert-el a center mögött sem tűnik megoldhatatlannak a dolog mert a futójáték elleni védekezést leszámítva nagyon erős defenseel rendelkezik a Titans.

Az ellenfél támadóegysége igazából a Titans defense ellentéte. Erősek a passzjátékban viszont gyengék a földön. Az idei első mérkőzésükön nagyon simán 38-10-re nyert a Colts. Azon a találkozón is pályára lépett mindkét Titans irányító így nem kell sokat találgatniuk, hogy mire mennének a Colts defense ellen.

Blaine Gabbert 16 passzkísérletéből 11 sikeres volt. 118 yardot, 1 touchdownt passzolt és 1 alkalommal eladta a labdát. Marcus Mariota 13 passzkísérletéből 10 volt sikeres. 85 yard és 1 eladott labda. Ebből nehéz kijelenteni, hogy egyértelműen Mariota a jobb választás a Colts ellen de az a mérkőzés a szezon közepén volt így hosszútávú következtetéseket nem kell levonni mert mára sok minden megváltozott.

clutchpoints.com, Fotó: clutchpoints.com