NFL HUNGARY

2018.jún.30.
Írta: nflfan komment

Négy mérkőzéses eltiltás a Colts running backjének

Tegnap bejelentették, hogy a liga négy mérkőzéses eltiltással sújtotta az Indianapolis Colts running backjét Robert Turbin-t. A futó tiltott teljesítményfokozó szerek használata miatt lesz kénytelen kihagyni az alapszakasz első négy találkozóját.

Tovább

raiders_hungary_3.jpg

Stefon Diggs szerződéshosszabbítás elé nézhet

Stefon Diggs kétségtelenül sokoldalú elkapó, tavaly eléggé sokszor bizonyított nekünk. Habár már készer volt az 1 000 yard-os határ közelében, átlépnie mégsem sikerült azt, ennek ellenére mégis nagy szüksége van rá a csapatnak. Diggs jelenleg ugye első szerződését tölti, ami még elég csekély…

Tovább

Az idén draftolt játékosok 93,4%-a aláírta az újonc szerződését

Az idei 256 Drafton kiválasztott játékos közül eddig 239 újonc aláírta a szerződését. 17 játékos azonban még kivár a szerződésének az aláírásával. Tehát az idei választottak 6.6%-a még nem rendelkezik profi szerződéssel. Az elsőkörös játékosok tartózkodnak leginkább a szerződés aláírásától.

Tovább
Címkék: draft2018

Egyelőre nem tudni, hogy mikor léphet pályára a Titans kezdő támadófalembere

A Tennessee Titans jobb oldali kezdő offensive tackleje Jack Conklin megsérült a januári New England Patriots elleni mérkőzésen és egyelőre nem tudják megmondani, hogy pályára léphet-e az első játékhéten. A playoff mérkőzésen elszakadt a keresztszalag a támadófalember térdében.

Tovább

A Patriots aláírt az elsőkörös támadófalemberével

A New England Patriots aláírt az idei Draft első körében kiválasztott támadófalemberével Isaiah Wynn-el. A 23. helyen kiválasztott offensive tackle négyéves, 11.44 millió dolláros újonc szerződést kötött a csapatával. Wynn-t a sokoldalúsága miatt választotta ki a Pats ugyanis guard és tackle poszton…

Tovább