NFL HUNGARY

2018.júl.15.
Írta: nflfan komment

Dion Lewis szerződtetése ellenére Derrick Henry a Titans kezdő running backje

A Tennessee Titans az offseasonban átszervezte a running back sorát. Elküldték DeMarco Murray-t aki pénteken bejelentette, hogy visszavonul a futballtól és szerződtették a New England Patriots tavalyi legtöbb futott yardját szerző játékosát Dion Lewis-t.

Tovább

Demarcus Lawrence és Ezekial Ansah franchise taggel játszhatja végig a szezont

Holnap este lejár a határidő és ha nem sikerül egyezségre jutni a korábban franchise tagelt játékosokkal akkor egy igen jól fizető, de egyéves szerződéssel kell végig játszaniuk a szezont. A hírek szerint a Dallas Cowboys és a Detroit Lions defensive endje sem fogja megkapni a várt hosszútávú…

Tovább

Már 26 játékost eltiltottak az offseasonban

Volt egy régi mondás miszerint ha nem létezne az NFL akkor a srácok többsége börtönben ülne. Ez a feltevés egy kicsit túlzó de azért finoman szólva is van valóság alapja. A futball szezon már rég véget ért de a liga bizottságának az idei offseasonban is bőven akadt dolga. Az offseason két…

Tovább

A Bucs tovább erősítheti a secondary-t a supplemental drafton?

Július 11-én kerül megrendezésre ez az esemény. Tulajdonképpen itt arról van szó, hogy valamely a draftra nem nevezett egyetemi játékos, aki mégis ki szeretné magát próbálni a legjobbak között egy licitálás során akár bekerülhet az egyik NFL franchise rosterébe.

Tovább

Négy vagy öt csapat kereste fel DeMarco Murray-t de még mindig szabadügynök

DeMarco Murray a 2014-es szezonban a Dallas Cowboys játékosként a legtöbb futott yardot és a legtöbb futott touchdownt szerezte a ligában, megválasztották az Év legjobb támadójátékosának majd az egyik legkapósabb szabadügynök volt de a márciusi elküldése óta nem sikerül csapatot találnia.

Tovább

Emberrablásért, fogvatartásért és betörésért tartóztatták le a korábbi cornerbacket

Elég mozgalmas vasárnapja volt Brandon Browner-nek. A Seattle Seahawks és a New England Patriots korábbi kétszeres Super Bowl győztes cornerbackjét vasárnap letartóztatták La Verne-ben, Kaliforniában és a bűncselekmények listája elég tekintélyesre sikeredett.

Tovább
süti beállítások módosítása