NFL HUNGARY

2018.júl.22.
Írta: nflfan komment

A Patriots aláírt az elsőkörös running backjével

A New England Patriots aláírt running backjével Sony Michel-el. A szerződésről az nfl.com mindentudója Ian Rapoport számolt be. Az idei Draft első körének 31. helyén kiválasztott futó aláírásával most már mindegyik Patriots újonc aláírta az első profi szerződését.

Tovább

Jadeveon Clowney is készen áll az edzőtáborra

A Hosuton Texans kezdő védője Jadeveon Clowney a térdműtétje miatt kihagyta csapata eddigi offseason edzéseit de bevallása szerint készen fog állni az edzőtábor kezdetére. A beszámolók szerint felépült korábbi sérüléséből és teljes edzésmunkát fog végezni.

Tovább

A Chiefs és a Raiders is edzésre hívta a szabadügynök elkapót és cornerbacket

Jövő héten kezdődnek az edzőtáborok így a csapatok még megpróbálják megerősíteni a hiányposztjaikat. Egy szabadügynök elkapó és cornerback is igen elfoglalt lesz a következő napokban mert több csapat is edzésre hívta Őket.

Tovább

Deshaun Watson is bevetésre készen áll az edzőtábor kezdetére

A Houston Texans irányító Deshaun Watson az NFL Network-nek adott interjújában elárulta, hogy készen áll majd az edzőtábor kezdetekor. A második profi szezonját kezdő irányító elmondása szerint teljes edzésmunkát végezhet és nincs szükség limitált edzésprogramra.

Tovább

Amikor szívás, hogy te vagy a legjobb

Nem szűkölködött a tehetségekben a 2014-es draft, az elkapók között pedig számos kiválóság állt profinak. Közülük többen is a mai NFL meghatározó alakjaivá váltak. Nem nagyképűség azt állítani, hogy Odell Beckham Jr. a class legjobb WR-e, viszont gyakorlatilag ő az egyetlen olyan játékos, aki még…

Tovább

Nem valószínű, hogy hosszabbítanak a Patriots kezdő defensive tacklejével

Trey Flowers a New England Patriots védőfalának meghatározó tagja volt az utolsó két szezonban de idén lép szerződésének utolsó évébe és nincs rá garancia, hogy hosszabbítanak vele a szezon után (vagy közben). Erről Tom Curran az NBC Sports Boston riportere számolt be.

Tovább

Nick Foles tarolt az eladásokban

A Philadelphia Eagles depth chartja ugyan nem Nick Foles-al kezdődik de a Super Bowl címvédő tartalékirányítója igen népszerű az utóbbi hónapokban. A tavaszi hónapokban a döntő MVP-jének nevével és számával ellátott hivatalos termékeket vásárolták meg legtöbben a tengerentúlon.

Tovább

Allen Robinson és az elsőkörös újonc is bevetésre készen áll majd az edzőtábor kezdetekor

A Chicago Bears új vezetőedzője Matt Nagy egy tegnapi interjújában elárulta, hogy a stáb véleménye szerint az edzőtábor kezdetekor bevethető lesz Allen Robinson. A Jacksonville Jaguars-tól az idei offseasonban szerződtetett elkapónak még tavaly szeptemberben szakadt el a keresztszalag a térdében és…

Tovább
süti beállítások módosítása