NFL HUNGARY

2018.okt.21.
Írta: nflfan komment

Három csapat érdeklődik Amari Cooper iránt

A múlt héten kiderült, hogy az Oakland Raiders vezetősége megválna a korábbi elsőkörös elkapójától Amari Cooper-től. A mai hírek szerint kérőből nincs hiány ugyanis a Dallas Cowboys, az Indianapolis Colts és a Washington Redskins is érdeklődik iránta.

Tovább

A Broncos hajlandó eltradelni a kezdő elkapóját

A hírek szerint a Denver Broncos megfelelő ajánlat esetén elcserélné kezdő wide receiverét Demaryius Thomas-t. Egyelőre nem ismert, hogy milyen ajánlattal lennének elégedettek Coloradoban de biztosan megkérik a korábbi elsőkörös választottjuk árát.

Tovább

Ha nem lenne a Cleveland Browns, a Bucs lenne az elmúlt évtized leglúzerebbje

Ha nem lenne a Cleveland Browns, talán más csapatok is odaférnének az 1/1-hez. Ha nem lenne a Cleveland Browns, nem lenne olyan franchise, ahol 1:31-es mérleg után is a helyén marad a vezetőedző. Ha nem lenne a Cleveland Browns, ki tudja, talán Johnny Manziel végül Tampában csapatta volna szét az…

Tovább

Marshawn Lynch-nek minimum egy hónapot ki kell hagynia

Az Oakland Raiders helyzete nem lett egyszerűbb ugyanis tegnap kiderült, hogy minimum egy hónapos kihagyással számolhat Marshawn Lynch. A kezdő running back a Seattle Seahawks elleni mérkőzésen szenvedett ágyéksérülést így nem lesz bevethető a következő mérkőzéseken.

Tovább
süti beállítások módosítása