A Broncos tradelhet a Ravens vezetőedzőjéért

A Denver Broncos tegnap kirúgta vezetőedzőjét Vance Joseph-et és egy nap alatt igen sok jelölt neve felmerült. Egy teória szerint egy tradeel a Baltimore Ravens korábbi Super Bowl győztes, a jelenleg is rájátszásba jutó John Harbaugh lehet a csapat következő vezetőedzője.

Persze ez csak teória amelyet azóta cáfoltak de nem zörög a haraszt.... Egy másik hír szerint John Elway már tavaly is visszahozta volna Mike Shanahan-t. Vele nyert játékosként Super Bowl-t így érthető, hogy miért ragaszkodna hozzá. Ez azonban biztosan nem fog megvalósulni mert Joe Ellis elnöke lefújta az egészet.

Jelenleg 5 reálisabb jelölt van a Broncos kispadjára. A Los Angeles Rams irányítóedzője Zac Taylor, a Miami Dolphins korábbi vezetőedzője Adam Gase, a New England Patriots linebacker edzője Brian Flores, a Pittsburgh Steelers offensive line edzője Mike Munchak és a Chicago Bears defensive koordinátora Vic Fangio.

Az új vezetőedző mellet egy ismerős arc is visszatérhet. A csapattal Super Bowl-t nyerő Gary Kubiak jelenleg a csapat front officeában dolgozik de a hírek szerint visszatérne a partvonal mellé. Persze nem vezetőedzőként hanem offensive koordinátorként segítené jelenlegi csapatát.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com