Kinevezték a Browns koordinátorait

Az már korábban kiderült, hogy az ideiglenes támadó koordinátor Freddie Kitchen veszi át a Cleveland Browns vezetőedzői posztját és most kinevezték a két koordinátorát. Todd Monken lett a támadó és Steve Wilks lett a csapat defensive koordinátora.

Monken az utolsó három szezonban a Tampa Bay Buccaneers támadó koordinátora volt. A mostani alapszakaszban az egysége a mérkőzésenkénti átlag 320.3 yardjával ligaelső míg az összyardban a harmadik helyen végzett. Irányítása mellett Mike Evans a legjobb szezonját futotta és 1.524 elkapott yarddal zárt.

Wilks-t tavaly nevezték ki az Arizona Cardinals vezetőedzőjének de a Fekete hétfőn egy év után elküldték. Ezt megelőzően a Carolina Panters védő koordinátora volt ahol az engedett pontok tekintetében a 2017-es szezonban a 10. helyen végzett az egysége.

A két koordinátor előtt már kinevezték a special teamedzőt Mike Priefer-t, a running back/futójáték koordinátor Stump Mitchell-t, az offensive line/vezetőedző asszisztens James Campen-t, az irányítóedző Ryan Lindley-t és az offensive quality control edzőket Jim Dray-t és Tyler Tettleton-t.

nfl.com, Fotó: twitter.com