Marshawn Lynch-et szívesen viszontlátná a Raiders

Még nem lehet tudni, hogy Marshawn Lynch vissza akar-e térni a 12. profi szezonjában de ha a folyatás mellett dönt akkor Jon Gruden szívesen látná az Oakland Raiders-ben. A vezetőedző egy tegnapi interjújában árulta el, hogy csapatában helye lenne a 32 éves running backnek.

Lynch két éve tért vissza a nyugdíjból, hogy szülővárosának csapatában játszhasson de jelenleg nem lehet tudni, hogy a Raiders idén melyik városban fogja játszani a hazai mérkőzéseit. Ha már idén elhagyjuk Oaklandet az valószínűleg nem lesz túl vonzó Lynch számára.

Tavaly csak 6 mérkőzés jutott a veterán futó számára, 90 futásból 376 futott yardot és 3 futott touchdownt szerzett. Emellett 15 elkapásból még 84 elkapott yardot is felrakott a táblára. Nem kiemelkedő számok de a futásonkénti 4.2 yardos átlaga elfogadhatónak minősül.

A jelenlegi rosteren található 4 futóból 3-nak is lejár a szerződése márciusban. Doug Martin-al valószínűleg hosszabbítani fogunk és remélhetőleg Jalen Richard is marad bár Ő inkább a levegőben semmint a földön volt hatékony.

Lynch esetében pedig még ott van a fizetése is. Két éve kétéves 9 millió dolláros szerződéssel érkezett a városba. 2018-ban 4.4 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkában ami nem kiemelkedő de ha a folytatás mellett dönt akkor valószínűleg kevesebbel is meg kell elégednie.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com