Ez Todd Gurley csapata

A Los Angeles Rams running backje, C.J. Anderson egy tegnapi interjújában elárulta, hogy Őt nem érdekli, hogy 1 vagy 20 futójáték kap majd a Super Bowl-on a New England Patriots ellen mert ez Todd Gurley csapata. Persze a fő kérdés az, hogy mennyire is egészséges Gurley.

Anderson Gurley sérülése miatt érkezett és a lejátszott négy mérkőzésén 116.5 futott yardot átlagolt. A fő erősségét a belső futások jelentik mert ott termelte igazán hatékonyan a yardokat. A liga legeredményesebbje volt a 384 yardjával. 64 inside futásból 24 first downt szerzett.

"Ugyanaz a dolgunk: Annyi first downt szerezni amennyit csak tudunk. Ha Todd a snappek 98%-át akarja játszani akkor megteheti. Rendben van ez így. Ez Todd csapata." - nyilatkozta Anderson.

Gurley kihagyta a szezon utolsó két mérkőzését és a playoffban csak 20 futókísérletet kapott. Jared Goff a Saints ellen csak 4 alkalommal adta neki a labdát és csak 10 futott yardot szerzett. Elmondása szerint azonban már maga mögött hagyta a korábbi sérülését.

A döntőn fontos lesz, hogy a running backek minél több futott yardot szerezzenek de a Patriots defense nem rossz (11. hely) a futások megállításában. A futás ellen a második legjobb Saints defense ellen csak 77 futott yardig jutottak és mindegy, hogy Gurley vagy Anderson szállítja majd a yardokat de ennél sokkal többet kell szerezniük.

nfl.com, Fotó: twitter.com