A Patriots és a Rams is egészséges kerettel készül a Super Bowl-ra

Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy mérkőzésre készülő két csapat keretében nincs egyetlen sérült játékos sem. Szerencsére most ez a helyzet és az atlantai Super Bowl-ra készülő csapatok keretében nincs sérült így mindkét gárda pályára tudja küldeni az összes játékosát.

A legtöbb kérdés a Patriots linebackerével Dont'a Hightower-el (betegség) és a Rams running backjével Todd Gurley-vel kapcsolatban merült fel. Gurley térde még az alapszakaszban sérült meg de a héten egyetlen alkalommal sem szerepeltették a sérültlistán.

Hightower betegség miatt kihagyta a csütörtöki edzésnapot de teljes edzésmunkát végzett tegnap. A Patriots könyöksérüléssel bajlódó defensive tackleje Malcom Brown nem edzett szerdán de csütörtökön és pénteken Ő is teljes edzésmunkát tudott végezni.

A Rams kickere Greg Zuerlein lábsérüléssel bajlódott és csak limitált edzésmunkát tudott végezni szerdán és csütörtökön de tegnap már Ő is teljes munkát végzett. Hasonló a helyzet a csapat safetyjével Blake Countess-el is.

A felsorolt játékosokból Gurley-vel foglalkoznak a legtöbbet mert az egész mérkőzést meghatározhatja, hogy milyen formában játszik a futó. Sean McVay vezetőedző elmondása szerint 100%-os állapotban érzi magát és biztosan nagy szerepet kap a döntőn.

nfl.com, Fotó: twitter.com