Ryan Tannehill-t el fogja küldeni a Dolphins

A Super Bowl után a Miami Dolphins hivatalosan is ki fogja nevezni az új vezetőedzőjét és új edzői stábbal fognak nekivágni a szezonnak. A hírek szerint azonban nem csak a stáb de a kezdőirányítójuk is más lesz mert az offseasonban el fogják küldeni Ryan Tannehill-t.

Tannehill-t a 2012-es Draft 8. helyén választották ki de a pályafutása során nem tudta hozni amit a kiválasztásakor elvártak tőle. Az NFL-ben eltöltött 7 szezonja alatt (egy teljes kihagyott sérülés miatt) 20.434 passzolt yardig, 123 touchdownig jutott és 75 alkalommal eladta a labdát.

Az irányító az első négy szezonjában az összes mérkőzésen pályára lépett de az utóbbi években különböző sérülések miatt igen sokszor került a partvonal mellé került. Az utolsó 3 szezonban 24 mérkőzést (pontosan az alapszakasz mérkőzések fele) is ki kellett hagynia.

Tannehill szerződéséből még két év hátravan de a fizetési sapkában elfoglalt hely miatt valószínűleg nem tudják eltradelni. Idén 26.6, jövőre pedig 25 millió dollárt foglal el amit a sérülések és a gyenge játéka miatt egyetlen csapat sem fog bevállalni így ha meg akarnak szabadulni tőle akkor marad az elküldés.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: twitter.com