Nem, továbbra sem eladó Odell Beckham Jr.

Amíg NFL játékos lesz Odell Beckham Jr., addig folyamatosan pletykálni fognak róla és egy-két nyugodtabb hét után újra és újra elő fogják venni a nevét. Semmit sem kell csinálnia, hiszen már önmagában a neve nézettséget hoz annak a műsorvezetőnek aki beszélni kezd róla. Ezúttal Jay Glazer dobott be egy bold predictiont, miszerint elcseréljük őt ebben az offseasonban. Gondolom nem kell mondanom, hogy sokan ráugrottak erre a kijelentésre.

Amikor tavaly a szerződéshosszabbítás előtt állt a játékosunk, akkor nem egy olyan véleménnyel találkoztam, amely azon filozofált, hogy milyen ellenértékért adnánk el Beckhamet. Majd garantáltként odaadtunk neki 65 millió dollárt és elég volt fél év, hogy újra beinduljanak a találgatások. Elmondta Dave Gettleman, hogy nem fogja eladni, nem ezért hosszabbított vele. Azt se feledjük, hogy egy csere esetén 35,5 millió dolláros dead money keletkezne az idei capben, ami 14,4 millió dollárral kurtítaná meg a mozgásteret.

Csak nekem van már elegem ezekből a színvonal alatti gondolatokból, vagy ti is unjátok őket? Nem olyan régen Stephen A. Smith mondta Dwayne Haskins-ről, hogy ő egy futó irányító. Fogalma sincs arról, hogy mit beszél. Értem én, hogy adott esetben kell a trash a népnek, de ne ez legyen már a megszokott…

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: clutchpoints.com