Semmi jele annak, hogy Anthony Barr és a Vikings megállapodna a szerződéshosszabbításról

Könnyen lehet, hogy a Minnesota Vikings és Anthony Barr nem fog konszenzusra jutni a szerződéshosszabbítást illetően, így végül maradhat a franchise tag. Eddig úgy tűnt, hogy most kedden, azaz ma a Vikings ajánlatot tehet a Barr-nak, de ez a hírek szerint nem fog megtörténni és inkább franchise tag-et raknának rá, amivel 1 évig még itt tarthatnák őt.

Hamarosan itt a szabadügynöki piac nyitásának napja és Anthony Barr helyzete a legkétségesebb a csapatnál. Minden ott kezdődött, hogy tavaly az összes, vele egy évben draftolt játékosunk megkapta a szerződéshosszabbítást, de őt mindig kihagyták a vezetők ebből, sőt még a +1 éves opciót sem kívánták lehívni esetében.

Még a decemberben történt tárgyalásokra azt mondta Barr, hogy személyesen részt vett azokon, de egyik Vikings ajánlat sem közelítette meg az ő álláspontját.

Korábban előfordult már, hogy a Vikings franchise tag-et rakott az egyik játékosára, majd még a szezon előtt megállapodtak egy hosszabb idejű szerződésről. Ez konkrétan Chad Greenway-el történet meg 2011-ben.

A franchise tag kiosztására ma este 10 óráig van lehetőség.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: wkbw.com