A New York Jets elcserélheti a harmadik választást

A tavalyi évhez hasonlóan a New York Jets idén is tradelhet az első körben. Annyi különbség azért van tavalyhoz képest, hogy egy megfelelő ajánlatért cserébe most nem felfelé hanem lefelé mozdulnának el az első körben. És persze begyűjtetnének pár extra választást.

Tavaly az Indianapolis Colts birtokolta a harmadik választás jogát amit megszerzett a Jets. Ez a hatodik választás, két tavalyi második körös és egy idei második körös választásba került. Ezzel valószínűleg most is kiegyeznének New York zöld felében.

És igazából az sincs kizárva, hogy pontosan ugyanez fog történni mert a New York Giants szinte biztosan irányítót fog választani az első körben. Az Arizona Cardinals kiválaszthatja Kyler Murray-t így ha valamelyik csapat egy előre kiszemelt irányítót akar kiválasztani akkor fel kell jönnie a Top helyek valamelyikére.

A Jets választása reális pick lehet egy irányító problémával küzdő csapat számára. A Giants mellett trade partner lehet a Miami Dolphins is ahol Ryan Tannehill-t lecserélték a veterán Ryan Fitzpatrick-ra de ez finoman szólva sem mondható hosszútávú megoldásnak. Vagy még ott lehet a Washington Redskins is ahol Alex Smith súlyos sérülése alaposan felborította az eredeti forgatókönyvet.

Fotó: newyorkjets.com