Panthers Mock Draft Report 4.0

Most, hogy elült a por a szabadügynökség első hulláma után, sok csapatnál nyilvánvalóvá váltak  a szükségletek. Ennek eredményeképpen a Mock Draft-ok kissé megváltoztak. Vegyük például a Panthers csapatát. Miután leigazolták a center Matt Paradis-t egy hároméves szerződéssel, nem fogunk látni az N.C. State csapatából a center Garrett Bradbury-t a Carolina Mock Draft-jaiban (néhány hete még népszerű jóslás volt). Ezek után nézzük, hogy mit látunk a legfrissebb Mock Draft Report-ban:

Nem egy, hanem két elkapót is láthatunk ezen a héten! Semmi sem foglalkoztatja jobban a szurkolókat, mint az elkapóposzt. Devin Funchess most már a Colts csapatának tagja, így nem meglepő, hogy nagy testű célpontok, mint N'Keal Harry és D.K. Metcalf nevét is megemlítik a Carolina csapatával kapcsolatban. De minden bizonnyal meglepő lenne, ha a Panthers a második egymást követő évben is elkapót választana az első körben.

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy miért emlegetik folyton a passzsiettetőket a Panthers csapatával kapcsolatban. A Clemson defensive end-je, Clelin Ferrell továbbra is népszerű választás és a Michigan defensive falembere, Rashan Gary is felbukkant párszor.

Miután Daryl Williams szerződést kapott és elküldték Matt Kalil-t, érthető az aggodalom az offensive tackle poszttal kapcsolatban. Greg Little az Ole Miss csapatából az egyetlen offensive tackle ezen a héten, de Andre Dillard (Washington State) és Jonah Williams (Alabama) is olyan srác, akik az első körben csapatra találhatnak.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu