A Jaguars korábbi futójával erősített a Bills

A Buffalo Bills vezetősége a mai napon bejelentette, hogy szerződtette a Jacksonville Jaguars korábbi running backjét T.J. Yeldon-t. A futónak lejárt a négyéves szerződése így most szabadügynökként kétéves szerződést kötött az új csapatával.

A jelenleg 25 éves Yeldon-ra az újonc szezonját leszámítva főként tartalék futóként számoltak de a passzjátékba egész pályafutása során bevonták. Négy szezon alatt 1.302 elkapott yardot szerzett. A riválisait elnézve új csapatában sem számíthat nagyobb szerepre.

A Bills az offseasonban szerződtette a veterán Frank Gore-t de továbbra is LeSean McCoy lesz a csapat kezdő running backje. A running back hármas jelenléte több lehetőséget biztosít majd a másodéves Josh Allen futásaihoz. Az irányító 631 yardot és 8 touchdownt futott a tavalyi alapszakaszban.

Yeldon érkezésével persze felmerül McCoy távozása is. Az offseasonban napvilágot látott a pletyka, hogy megfelelő ajánlat esetén megválnának a futójuktól így a mostani igazolás után nem elképzelhetetlen, hogy McCoy a Draft végeztéig másik csapat játékosa lesz.

nfl.com, Fotó: twitter.com