Elsőkörös irányítóval erősített a Dolphins

Hónapok óta téma volt az NFL-ben, hogy mi lesz Josh Rosen-el miután az Arizona Cardinals választhat először az idei Drafton. A tavalyi elsőkörös irányító sorsa végleg megpecsételődött péntek hajnalban miután az 1/1-en Kyler Murray-t választották és tegnap kiderült, hogy Rosen melyik csapatnál folytatja a pályafutását.

Rosen a Miami Dolphins játékosaként folytatja a pályafutását miután átadták érte az idei második és a jövő évi ötödik körös választásukat. A második körös pickkel (62. választás) a wide receiver Andy Isabella-t választották.

A Dolphins az idei szezonnak új vezetőedzővel, Brian Flores-el vág neki és irányítóposzton is váltottak mert elcserélték a korábbi elsőkörös irányítójukat Ryan Tannehill-t a Tennessee Titans csapatával és szerződtették a veterán Ryan Fitzpatrick-et.

Rosen az újonc szezonjában 14 mérkőzésen lépett pályára és 13 találkozón volt kezdő. 393 passzából 217 volt sikeres, 2.278 yardot és 11 touchdownt passzolt de 14 alkalommal eladta a labdát. A támadófala mögött nem volt egyszerű dolga mert 45 alkalommal is földre vitték az ellenfél védői.

nfl.com, Fotó: twitter.com