Aldrick Robinson egy egyéves szerződést ír alá a Panthers csapatával

A Panthers a 90 fős keretét Aldrick Robinson-nal, a korlátlan szabadügynökkel tette teljessé, aki megbízható kiegészítő elkapóként teljesített eddig.

"Meg akarják nyújtani a pályát. Azt akarják, hogy én is benne legyek ebben. Tetszik nekik a sebességem és a képességem, amivel el tudok szakadni." mondta Robinson. "El tudok szakadni és le tudok válni a védőkről."

Robinson, aki a karrierje során a 86 elkapással 1422 yardot és 14 touchdown-t szerzett, egyéves szerződést írt alá. A 178 cm magas, 84 kg-os játékos öt TD-t szerzett az elmúlt szezonban a Vikings-ben, amely a negyedik csapata, amelyben TD-t szerzett, mióta a Redskins a 2011-es NFL Draft hatodik körében kiválasztotta.

A pályafutásom elég melós volt. mondta Robinson. "Mindig bizonyítanom kellett mindenhol, ahol voltam. De ez rendben van."

Robins, aki az SMU villámgyors játékosa volt, az újonc évét a Washington gyakorló csapatában töltötte, de azóta legalább 14 meccsen játszott a hét szezonból ötben is. 2014-ben mindössze öt találkozón játszott Washingtonban, 2015-ben egyáltalán nem játszott, de 2012 óta ezeket az éveket kivéve minden évben legalább két touchdown-t szerzett, annak ellenére, hogy egyetlen szezonban sem volt több, mint 20 elkapása.

Robinson 4,43-at futott a 2011-es NFL Combine-on 40 yardon és az utolsó hat szezon során, amikor keretben volt, öt szezonban volt legalább egy 40 yardos elkapása.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu