Bruce Arians elkezdte az offense saját szája ízére való alakítását

Elmaradhatatlan, az öltözethez illő micisapka, pár kilótól megszabadultan, a szokásos átszellemült ábrázat, hiszen dolgozik az offense. Ez Bruce Arians az OTA második napjának a média előtt is nyitott részén, ahol a következő dolgok voltak feltűnőek a nagyérdemű szakíróknak.

Nicsak! Anthony Aucklair tud elkapni! A Dirk Koetter-ék által szinte kizárólag csak blokkolásra használt tight end, elég nehéz labdákkal is jól boldogul. Csakúgy mint Chris Godwin, de róla mondjuk eddig is tudtuk ezt.

Felettébb impozánsan mutatkozott be állítólag ebben a csapatban Breshad Perriman, aki mintha teljesen feltöltődött volna a holtszezon eddigi részében. Mélységben és labdával kézben, egyaránt jól mozgott a Clevelandből érkező elkapó.

Elkapásokat gyakorolt Peyton Barber is. Nyilván nem csak úgy, 2019-ben nem lehet olyan offense, ahol a futó nem aranykezű elkapó is egyben!

A tisztelt firkászok mindezek láttán elégedettségüknek adtak hangot. Arians szemmel láthatóan elkezdte kézbe venni a dolgokat.

Dolgozott persze a defense is. Az OLB szerepkörön nagy hangsúly volt. Shaquill Barrett nagyon jól mutatkozott be, viszont neki már van tapasztalata ebben a pozícióban egyébként is. De próbálgatták itt Carl Nassib-ot is, s két méter magasság ide vagy oda, nem tűnt rossznak a mozgása a tavaly 4-3-as end-ként kiteljesedő védőnek.

A defensive back-eknél a folytonos kommunikáció volt, amire nagy hangsúlyt fektettek. 

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com