Gerald McCoy a hétvégén dönt a jövőjéről

A csapat nélkül maradt Gerald McCoy-t alaposan körbeudvarolták a csapatok miután elküldte a Tamba Bay Buccaneers és a hírek szerint hamarosan meghozza a döntést, hogy melyik csapatnál folytatja a pályafutását. Az utóbbi napok hírei szerint a Cleveland Browns, a Baltimore Ravens és a Carolina Panthers csapata közül kerül ki a győztes.

A három csapat közül igazából nem választhat túl rosszul a defensive tackle. A Ravens megnyerte a a csoportját a tavalyi évben míg a Panthers egy tehetséges kerettel rendelkezik, hogy feledtessék a tavalyi csalódást okozó szezont.

A három csapat közül azonban mégiscsak kiemelkedik az a Cleveland Browns amelyik nem is olyan régen csak 1 mérkőzést tudott megnyerni két teljes szezon alatt. Egy év alatt azonban hatalmasat fordult a világ, Odell Beckham-el, Sheldon Richardson-al, Olivier Vernon-al, Baker Mayfield-el, Jarvis Landry-vel és Myles Garrett-el csoportjuk egyik legnagyobb esélyesének számítanak.

Az anyagiak tekintetében is a Browns áll a legjobban mert 32.6. millió dollár szabad hellyel rendelkeznek a fizetési sapkában. A Ravens-nek 13.4, a Panthers-nek 8.5 millió dollárja van a fizetési sapkában. Utóbbi is elegendőnek tűnik mert a McCoy utódának szerződtetett Ndamukong Suh-val 9.25 millió dolláros szerződést kötött a Buccaneers.

nfl.com, Fotó: twitter.com