Todd Bowles már régóta fente a fogát Ndamukong Suh-ra

Mint kiderült a védőkoordinátor már találkozott a védővel, méghozzá amikor még a Jets vezetőedzője volt. Többször találkoztak, Bowles ugyanis nagyon szerette volna megnyerni csapatába Suht. Egyezett is sok mindenben a vélemény, azonban a falember a Rams csapatát választotta, mert ott esélyt látott a gyűrűre.

El is jutott végül a Super Bowl-ig, bár a gyűrű megszerzése nem sikerült. Bowles Tampába került és végül az ő hathatós segítségével idecsábult Suh is. Talán itt látja a végső siker esélyét? Mondjuk azt nem hiszem, minden esetre Bowles és az ő beszélgetései a jelek szerint jól sikerültek anno New York-ban.

Bowles a sokoldalúságot keresi a védőfalban és erre Suh alkalmas. Tud 5-ös és 3-as technikát játszani, de legutóbb nose tackle-ként is feltűnt 0-ás és 1-es technikán. Vita Vea úgyszintén tudja mindezeket.

Beau Allen is alapvetően nose tackle, azonban tűnt már fel 3-as technikán is. William Gholston 3-as és 5-ös technikán is jól érzi magát. A sokoldalúság valóban jelen van tehát a Bucs mostani védőfalában.

Zárszóként egy kis rossz hír offense oldalról. Breshad Perriman válla megsérült, ezért az edzések zöméről hiányzott. Pedig a sebessége jól jönne!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: clutchpoints.com