Elkapóval erősített a Detroit Lions

A Detroit Lions a mai napon megerősítette az elkapósorát, a választásuk a szabadügynök Jermaine Kearse-re esett. Az új játékosukkal egyéves szerződést kötöttek és az elkapó minden ösztönző teljesítése esetén maximum 2.5 millió dollárt kereshet az idei szezonban.

Kearse indult a 2012-es Drafton de miután egyik csapat sem választotta ki így draftolatlanként csatlakozott a Seattle Seahawks gárdájához. Itt öt szezont lehúzott, az utolsó háromban kezdő volt, majd a Sheldon Richardson csere részeként New Yorkba költözött.

A Jets játékosaként az első szezonja nagyon jól sikerült ugyanis karriercsúcsot jelentő 810 elkapott yarddal zárt de tavaly csak 371 elkapott yardig jutott így nem tartottak igényt a további szolgálataira. Profi pályafutása alatt 3.290 elkapott yardot és 17 touchdownt szerzett.

Detroitba sem kezdőnek igazolt és minden valószínűség szerint Kenny Golladay, Marvin Jones és Danny Amendola mögött a negyedik lesz a sorban. Másfelől Golladay és Jones sérüléssel bajlódik az offseasonban így egy jó edzőtábor után még a kezdőcsapatban találhatja magát.

nfl.com, Fotó: twitter.com