Majdnem értékesítő, buszsofőr lett az elkapó és a védő de Kurt Warner élelmiszert is csomagolt

Sohasem szabad feladni az álmaidat és ezt nyugodtan elhihetjük Adam Thielen-nek, James Harrison-nak és Kurt Warner-nek. Mindhárom játékos számára nagyon nehezen indult a profi pályafutásuk az NFL-ben így már lemondva az NFL-ről másfelé kezdtek keresgélni.

Adam Thielen a 2013-as Drafton indult de hét körön keresztül sem választották ki így draftolatlanként csatlakozott a Minnesota VIkings csapatához. A Draft vége után több mint egy hét eltelt, Thielen rájött, hogy probléma van így más megélhetés után nézett. Már interjúztatták fogászati berendezések értékesítőjeként mikor a Vikings "kipecázta Őt a zavarosból".

A kezdet sem volt rossz ugyanis mint draftolatlan szabadügynük hároméves, 1,48 millió dolláros szerződést írt alá. Az első két szezonjában csak 8 és 12 elkapása volt de a harmadikban megismertük a nevét. Most már négyéves, 64 millió dolláros szerződéssel játszik a Vikings-nál és az utolsó két szezonjában 1.200 elkapott yard felett teljesített.

James Harrison-ról a 2002-es Drafton maradtak le a csapatok. Draftolatlanként csatlakozott a Steelers-hez majd elküldték és a Ravens játékosa lett de onnan is elküldték és Európában is próbálkozott. Négy cut után végül visszatért a Steelers-hez és a csapat meghatározó játékosa lett. Ezt megelőzően azonban már kezdett lemondani az álmairól és már buszvezetőként akarta eltartani magát.

A Hall of Famer Kurt Warner az 1994-es drafton maradt csapat nélkül. A Packers-hez került draftolatlanként de a szezon kezdete előtt elküldték. Ezt követően élelmiszert csomagolt 5.50-es órabérért. Később megjárta az Aréna futball-t és az Amsterdam Admirals-t majd 1998-ban a St. Louis Rams irányítója lett. Utána 1 Super Bowl győzelem, 3 nagydöntő, 2x MVP cím, 4 Pro Bowl és 2 All-Pro kerettagság.

Fotó: twitter.com, riverfronttimes.com