Miért ne duzzogjon Gerald McCoy?

geraldmccoypanthers.jpg

A Bucs volt defensive tackle-je, aki az idei szezontól már a Carolina Panthers sorait erősíti kifakadt korábban, miszerint teljes tiszteletlenségnek érzi, hogy 93-as mezszámát azonnal odaadták egy egy éves szerződéssel bíró játékosnak (Ndamukong Suh-nak), miközben ő a Buccaneersben valaha megforduló egyik legjobb játékos volt. Úgy érzi mezszámával olyan tisztelettudóan kellett volna bánni, mint azt tették Lee Roy Selmon, Warren Sapp, Ronde Barber vagy John Lynch esetében, különösen úgy, hogy többszörös Pro Bowler-ként eddigi karrierjét egy vesztes csapatra áldozta.

Csak hirtelen pontokba szedem, ami gyorsan eszembe jutott, miért is ne önérzeteskedjen Gerald McCoy.

- Ne hasonlítsa magát olyan nevekhez, mint Sapp, Barber vagy Lynch, akik Super Bowl-t nyertek a csapattal, mialatt ő egyetlen mérkőzést nem játszott a rájátszásban! S most rossz edzők ide vagy oda, bizony az olyan húzóembereknek is magukba kell nézni emiatt, mint ő!

- McCoy azzal példálózik az új stáb nem kereste őt, többet beszélt új szerződése megkötése előtt a Browns, Ravens és természetesen a Panthers illetékeseivel, mint régi csapatának jeles képviselőivel. Nos! Én azért még emlékszem, hogy Arians kimondta, hogy visszavárják őt, de McCoy inkább úgy döntött Kaliforniában marad és ott készülget egyedül. Azt azért Gerald McCoy sem gondolhatja komolyan, hogy majd Bruce Arians bejelentkezik nála, hogy "Itt volnék, szabadna-e..." kezdetű meghunyászkodó beszédét elkezdje a játékos előtt. Talán éppen fordítva kellett volna és már a nem kötelező edzéseken ott kellett volna McCoy-nak húznia az igát, hogy bizonyítsa, megéri az évi 10+ milliós szerződést.

-Aztán én emlékszem még arra is, hogy amikor a kemény kézzel dolgozni kezdő Brentson Buckner nekilátott tavaly a védőfal edzésének, a primadonna sztárunknak ez nem tetszett, amiért Bucknernek meg is kellett dorgálnia őt (még ha nem is nevesítve) a többiek előtt.

Szóval McCoy inkább örüljön, hogy van szerződése, a nagy szavakat pedig hagyja azokra, akik már csapatukkal együtt is bizonyítottak ebben a ligában!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com