Ryan Fitzpatrick a Dolphins kezdőirányítója, Josh Rosen eddig alulmaradt a versenyben

A Miami Dolphins új edzői stábbal és új kezdőirányítóval vág neki az idei szezonnak. Hét szezon után lecserélték a korábbi elsőkörös irányítójukat Ryan Tannehill-t, két új QB-t vittek Miamiba és a hírek szerint a veterán irányító lesz a kezdő az alapszakasz első fordulóiban.

Fitzpatrick kétéves, 11 millió dolláros szerződésért érkezett a csapathoz és Barry Jackson (Miami Herald) beszámolója szerint az OTA programokon és a mini edzőtárborban mutatott teljesítménye alapján vezet a másodéves irányító elleni versenyben.

Josh Rosan az Arizona Cardinals elsőkörös választottja volt a tavalyi Drafton de mivel idén az 1/1-es helyen kiválasztották Kyler Murray-t így elcserélték Őt. Nem játszott túl jól az újonc szezonjában, passzainak csak 55%-a volt sikeres és több inerceptiont dobott mint touchdown passzt (14 Int, 11 TD),

Az igazsághoz azért hozzá kell tenni, hogy a Cardinals nem csak Rosen miatt lett 1/1-es csapat és a liga egyik legrosszabb támadófala mögött kellett játszani újoncként. Fitzpatrick tavalyi éve igen hullámzóra sikeredett. A szezon elején volt pár hatalmas mérkőzése, majd lecserélték Jameis Winston-ra, majd vissza és így tovább.

A csapat új vezetőedzője, Brian Flores minden bizonnyal Fitzpatrick-nek ad esélyt az alapszakasz elején. Ha viszont elmaradnak a győzelmek akkor hamar pályára kerül majd Rosen mert nem hiába adtak érte egy második és egy ötödik körös Draft cetlit.

profootballrumors.com, Fotó: clutchpoints.com