Visszavonult a Broncos újonc elkapója

A Denver Broncos újonc elkapója Romell Guerrier bejelentette, hogy visszavonul a profi futballtól. Pályafutása nem volt hosszú ugyanis az áprilisi Draft után mint draftolatlan játékost szerződtette a Broncos így csak edzésen lépett futballpályára a profik között.

Guerrier a Florida Tech játékosa volt és évről évre nagyobb szerepet kapott a csapatában. A tavalyi szezonja alapján figyeltek fel rá, 59 elkapásból 1.062 yardot és 13 touchdownt szerzett. Hároméves 1.758 millió dolláros szerződést kötött a Broncos-al (csak 3.000 dollár aláírási bónusszal) de már nem fog bizonyítani a profik világában.

"Valami történt az OTA edzések vége óta. Valami amit megvitatott a családjával. A tanulmányai is ott vannak a háttérben de szeretne köszönetet mondani a Broncos-nak a lehetőségért." - szerepelt a játékos ügynökének nyilatkozatban.

A héten Guerrier már a második elkapó aki bejelentette a visszavonulását. Aaron Burbridge idén csatlakozott a Broncos-hoz miután három évig a 49ers játékos volt. Pályafutását 7 elkapással és 88 elkapott yarddal fejezte be. A távozók miatt a Broncos szerződtette az újonc Jamarius Way-t.

profootballrumors.com, Fotó: 247sports.com