Julian Edelman megsérült, a Patriots futója és elkapója PUP listán de visszatér az elsőkörös falember

Tegnap este nyilvánosságra hozták, hogy PUP listára került a New England Patriots kezdő running backje Sony Michel és az idei offseasonban szerződtetett elkapója Demaryius Thomas. A hírek szerint a tavalyi elsőkörös futó nem fog sok időt a listán tölteni de a veterán elkapó azonban már rosszabb helyzetben van.

A 31 éves Thomas a tavalyi Achilles sérüléséből lábadozik még mindig és a kerettagságért is meg kell küzdenie az új csapatánál. Persze a Patriots vezetői nem vállaltak nagy kockázatot a szerződtetésével mert csak 150 ezer dollár aláírási bónuszt adtak neki.

Jó hírt is kaptak a csapat szurkolói ugyanis a tavalyi Draft első körében kiválasztott támadófalembere átment a fizikai felmérőn így nem kell PUP listán nekivágnia az edzőtábornak. Az offensive tackle Isaiah Wynn Achilles sérülés miatt kihagyta az egész újonc szezonját.

Rajtuk kívül sérült szenvedett a februári Super Bowl legértékesebb játékosának választott Julian Edelman. Az elkapó hüvelykujja sérült meg és a hírek szerint minimum 3 hét kihagyással kell számolnia.

twitter.com, Fotó: twitter.com