Ki (lesz) a Jani? #2

„Ki (lesz) a Jani?” fantázianévre keresztelt sorozat következő részében ismét a breakout díjra szeretnénk felterjeszteni egy versenyzőt, ezúttal a támadóoldalról, aki nem más, mint WR Chris Moore. A 26 éves Christopher negyedik szezonjára készül hollóként, 3 év alatt mindössze 4 meccsről hiányzott, viszont ugyanennyi meccsen kezdett csupán. Ez ’19-ben biztosan megváltozik, hiszen kis túlzással nincs rajta kívül elsődleges mélységi célpontként használható ember a rosteren.

Nevét nem sok helyen lehet látni az ezzel foglalkozó amerikai írásokban, elvétve gondolja csak pár szakértő, hogy Moore robbanthat idén. Én azonban ezzel a csekélyebb számú tudorral értek egyet ebben a kérdésben, szerintem minden lehetőség adott, hogy Chris jó teljesítményt tegyen le az asztalra.

Mi indokolja ezt? Leginkább az, hogy valószínűleg gond nélkül ki fogja harcolni magának a number one mélységi elkapó szerepet, többször is kihangsúlyozták csapat közeli források, hogy kiválóan alakul a kémia Lamarral, szinte minden offseason edzés után lehetett hasonlókat olvasni. Nem mellesleg visszahordóként is fog funkcionálni a szezon során, így ebben a szegmensben is öregbítheti hírnevét és hozhatja a yardokat, jó teljesítményeket, és reményeink szerint a pontokat is.

Na meg Bisciotti szerint is „breakout candidate” a srác, szóval van még kérdés? Azt tanácsolnám, kezdjük magunkat hozzászoktatni a gondolathoz, hogy Smokey távoztával látunk majd némi rasztát is kikandikálni a sisak alól a 30+ yardos átadások alkalmával idén. Aki esetleg kételkedne, vagy csak ízelítőt szeretne, az tekintse meg Moore ma hajnali parádés elkapását az első negyedben, Lamar passzát követően!

Forrás:

Baltimore Ravens Hungary

facebook.com/ravens.hungary