A rögbisztár állíthatja feje tetejére a Bills running back versenyét

Azt már az előszezon kezdete előtt tudni lehetett, hogy nagy lesz a harc a  Buffalo Bills running backjei között de az első két mérkőzésen látottak alapján újra kell gondolniuk a depth chartot. LeSean McCoy számít a csapat kezdő futójának aki mögött a veterán Frank Gore és T.J. Yeldon küzdött a tartalék posztért de most másvalaki is komolyan bejelentkezett erre a szerepre.

Ő pedig nem más mint a korábbi rögbisztár Christian Wade. A rögbis eddig nem kapott sok játéklehetőséget de amit kihozott belőle az finoman szólva is meggyőző. Rögtön az első NFL-es játékából 65 yardos touchdownt szerzett a Colts ellen a múlt héti előszezon mérkőzésen.

 

A múlt héten csak ebbe az egy játékba vették be de a péntek hajnali mérkőzése ismét villantott. Két labdacipelést kapott amivel 4 yardot szerzett, ez igazából nem túl jó szám de volt egy elkapása is. Ebből viszont szinte a maximumot kihozta ugyanis csak 2 yarddal az endzone előtt tudták megállítani a védők.

 

Két játék természetesen még nem hoz kerettagságot az NFL-ben de amit mutatott amiatt majd főhet a Bills edzői stábjának a feje. McCoy, Gore és Yeldon mögött, persze Wade mellett, Marcus Murphy, Senorise Perry Devin Singletary és Patrick DiMarco (aki igazából fullback) szerepel futó poszton poszton a Bills keretében és Wade a látottak alapján jó eséllyel indul, hogy túlélje a végső keretszűkítést.

Fotó: thetimes.co.uk